Ενοικίαση Επιτραπέζιων Παιχνιδιών

Ενοικίαση Επιτραπέζιων Παιχνιδιών:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε για τη νέα μας υπηρεσία στο My Friends’ Games: την ενοικίαση επιτραπέζιων παιχνιδιών, τύπου retro-video-club!

Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να εξερευνούμε τον απέραντο κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών, δεν σταματήσαμε να θέλουμε να αγοράσουμε κάθε λογής επιτραπέζιο -είτε γιατί είχαμε ακούσει ότι είναι καλό, είτε γιατί μας γυάλισε στο μάτι, είτε, είτε, είτε- αλλά με κύριο στόχο μας να παίξουμε έστω και μία φορά κάθε επιτραπέζιο που υπήρξε ποτέ!

Σε αυτή μας την “εμμονή” για το νέο μας χόμπι και πιστεύοντας ότι τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι η καλύτερη επιλογή για μια παρέα – οικογένεια – ζευγάρι σε ένα σπίτι, καθώς και ότι δεν είμαστε οι μόνοι που νιώθουμε έτσι, εμείς εδώ στο My Friends’ Games  προσφέρουμε ακριβώς αυτό που ψάχναμε: την δυνατότητα δηλαδή να παίρνουμε οποιοδήποτε επιτραπέζιο στο σπίτι, χωρίς το άπειρο οικονομικό κόστος, χωρίς το ρίσκο να μη μας αρέσει και να μείνει στο ράφι και χωρίς να χρειάζεται να έχω ένα δωμάτιο με επιτραπέζια και πάλι να μη τα χωράει όλα.

Ναι, καλά καταλάβατε, μπορείτε μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα να νοικιάσετε το παιχνίδι της επιλογής σας. Την συλλογή των παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση, η οποία και εμπλουτίζεται διαρκώς, θα την βρείτε στο site μας στην κατηγορία ενοικίαση παιχνιδιών! Οι χρεώσεις της ενοικίασης αναγράφεται σε κάθε επιτραπέζιο αυτής της κατηγορίας και κυμαίνονται περίπου στο 3% της τιμής αγοράς. 

Δυστυχώς η χρήση μεταφορικής κρίθηκε αδύνατη οπότε η παραλαβή θα γίνεται είτε από την έδρα μας είτε σε σημείο συνεννόησης.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε: Ξέρετε εσείς!!! Instagram. Facebook. Τηλέφωνο. 

[vikrentitems category_id="" sortby="" sorttype="asc" reslim="20" view="itemslist" lang="*"]
Shopping Cart